Situácia na ceste medzi Sološnicou a Plaveckým Podhradím si vyžiadala výluku dopravy

19.03.2013 Bratislava

Plavecký Štvrtok - Situácia na ceste medzi Sološnicou a Plaveckým Podhradím si vyžiadala včera popoludní uzatvorenie cesty v tomto úseku z dôvodunepriaznivých poveternostných podmienok.
Pred uzáverou cesty prišlo v tomto úseku k niekoľkým stretom vozidiel. Jeden autobus vzhľadom na nepriaznivý vývoj počasia skĺzol mimo vozovku. Na mieste sú naďalej policajti, ako aj ostatné záchranné zložky, ktoré ľudí z týchto miest evakuovali . Na evakuácií sa podieľajú aj policajti, ktorí na služobných motorových vozidlách zvážajú ľudí do najbližších obcí. Vzhľadom k tomu, že pre policajtov na mieste bolo najdôležitejšou úlohou pomôcť uviaznutým ľuďom a previesť ich do najbližších obcí, škodové udalosti a dopravné nehody, ktoré sa stali v tomto úseku cesty.
Strety vozidiel sa podľa našich doterajších informácií zaobišli bez zranení.
Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave vodičov naďalej upozorňuje, že úsek cesty Plavecké Podhradie a Sološnica je z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok neprejazdný v oboch jazdných pruhoch Z uvedeného dôvodu vodičov vyzývame, aby na presun využili inú cestnú
 

Vyberte región